Rehber Öğretmenimiz Öğrencilere Beceri Temelli Soru Çözme Teknikleri ve Hızlanma Konusunda Bilgilendirme Yaptı

31.05.2023 216

Okulumuzda rehber öğretmenimiz, öğrencilere beceri temelli soru çözme teknikleri ve hızlanma konusunda bilgilendirme ve rehberlik sağladı. Öğrenciler, bu değerli bilgilerle daha etkili bir şekilde soru çözebilme ve sınavlarda zaman yönetimi becerilerini geliştirebilme fırsatı buldu.

Rehber öğretmenimiz, öğrencilere beceri temelli soruların özelliklerini ve stratejilerini anlatarak, nasıl daha verimli ve etkili bir şekilde bu tür sorulara yaklaşılması gerektiğini aktardı. Öğrenciler, rehber öğretmenleriyle birlikte bu teknikleri uygulayarak, pratik yapma ve deneme sınavları aracılığıyla becerilerini geliştirebilme şansı yakaladı.

31-05-202331-05-2023